Бившият боец от UFC Артьом Лобов победи с единодушно съдийско

...
Бившият боец от UFC Артьом Лобов победи с единодушно съдийско
Коментари Харесай

Лобов победи Маляниджи с голи ръце

Бившият войник от UFC Артьом Лобов победи с единомислещо съдийско решение огромния си противник Поли Маляниджи в централния дуел на набиращата известност верига по боеве с голи ръце Bare Knuckle FC 6 в категория до 70,3 кг, която се организира в Тампа.
 Багата получи 60 дни
Така някогашният спаринг сътрудник на Конър Макгрегър записа втори триумф във веригата, до момента в който за Маляниджи това беше дебют. И тримата съдии дадоха победа на Лобов, като записаха в картите си 48:47, 48:47, 48:47.

" Аз ще стана първият ирландец със международна купа в бокса с голи ръце. Някои доста приказват, а по-късно се крият. Може да ненавиждам Поли, само че го почитам за това, че пристигна ", разяснява Лобов.

Според регламента двамата се биха пет рунда по 2 минути. Зрителите по този начин и не видяха дълго чаканото представление.

Двамата бойци действаха относително внимателно и повече залагаха на отбраната, в сравнение с нападението.

Едва в четвъртия рунд Лобов подвигна оборотите и вкара повече експанзия, с помощта на което съумя да притисне двукратния международен първенец в бокса Малиняджи и да пласира няколко положителни удара, само че не съумя да откаже своя противник.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР