Бившият беларуски футболист на Арсенал и Барселона е един от

...
Бившият беларуски футболист на Арсенал и Барселона е един от
Коментари Харесай

Александър Хлеб: Цял свят гледа първенството на Беларус, но не знам получава ли удоволствие

Бившият беларуски футболист на Арсенал и Барселона е един от най-търсените събеседницив момента, защото шампионата в родината му остана едно от дребното, които не са прекъснати. В доста страни, в това число и България, бяха закупени тв права на локалната Висша лига.
 Динамо с първа победа за сезона
" В Беларус в този момент е хубост. Цял свят гледа нашето състезание. Не знам дали получават наслаждение от това обаче. Какво става с БАТЕ? Според мен просто футболистите са изгубили убеденост и не са задоволително нападателни на терена, а е допустимо и да има известно уталожване от победи и трофеи. Може и да участва някакъв боязън, само че не знам, тъй като не съм вътре в клуба.
 Дани Златков: Не съм сюрпризиран, че шампионата на Беларус се организира
Енергетик-БГУ и Минск са приятните изненади. Там са млади момчета, които получават минимални заплати по стандартите на беларуското състезание. Треньорите имат вяра в момчетата и те излизат на терена, не се боят и разкриват качествата. В сегашната обстановка шампионата надали ще бъде спирано, защото доста страни купиха към този момент тв правата ", споделя Хлеб пред Матч ТВ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР