Бившият баскетболист на Минесота Тимбъруулвс от НБА Никола Пекович е

...
Бившият баскетболист на Минесота Тимбъруулвс от НБА Никола Пекович е
Коментари Харесай

Шампион в Евролигата, заразен с коронавирус, се бори за живота си

Бившият баскетболист на Минесота Тимбъруулвс от НБА Никола Пекович е бил признат в болница в тежко положение, откакто е получил затруднения от коронавирусна зараза, оповестява сръбското издание " Телеграф ". 211-сантиметровият колос е с инфектиране на белите дробове и сега диша само посредством помощта на респиратор. Съобщава се още, че Пекович е постъпил в болница в Подгорица още преди 15 дни със признаци на COVID-19, само че положението му последователно се е влошавало в този интервал.

Former NBAer Nikola Pekovic is hospitalized in serious condition after being infected with coronavirus.

Pekovic has inflammation on both of his lungs and is currently breathing with the help of a respirator.
— Dionysis Aravantinos (@AravantinosDA) 34-годишният някогашен център се превръщаше в един от най-хубавите играчи на позицията си, изключително след сезон 2013/14, когато записва приблизително по 17.5 точки и 8.7 битки. За страдание, кариерата му бе скъсена фрапантно от травми, които не му разрешиха да разгърне капацитета си. Черногорецът изигра общо единствено шест сезона и 271 мача в НБА с екипа на Минесота, в които се разписваше приблизително с по 12.6 пункта и 6.7 битки.

Шампион е в Евролигата с гръцкия гранд Панатинайкос през 2009-а, когато е селектиран в Първия съвършен тим на шампионата на богатите. Преди това играе в сръбските Атлас, Мега Сокърбет и Партизан. Избран е под №31 във втория кръг на Драфт 2008 в НБА от Минесота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР