Бившият баскетболист на Чикаго Булс и настоящ анализатор в ESPN

...
Бившият баскетболист на Чикаго Булс и настоящ анализатор в ESPN
Коментари Харесай

Анализатор реагира остро на расистката обида на Херъл към Дончич

Бившият баскетболист на Чикаго Булс и сегашен анализатор в ESPN Джей Уилямс разяснява скандалните думи, които крилото на ЛА Клипърс Монтрез Херъл насочи към плеймейкъра на Далас Лука Дончич. Трез назова Дончич " b*tch as* white boy " (б.р - ш*бано бяло хлапе) по време на мач №3 от серията сред двата отбора, което предизвика реакцията на Уилямс. Той уточни, че в случай че Лука бе обидил Трез на расова основа, то нещата изцяло щяха да се преобърнат.

Regarding the game last night & the words we all know that came out of Montrez Harrell’s mouth..
— Jay Williams (@RealJayWilliams)
" Мога само да си показва какво щеше да се случи, в случай че Лука беше споделил сходно нещо на теб, Монтрез. Мога да си показва какъв брой съществено щеше да се одобри от всички поради обстановката в страната. Щеше да е голям удар по Лука, всеки щеше да го атакува. Щяха да желаят изказвания от ЛеБрон, от Кауай, всеки щеше да има какво да каже по въпроса. Явно тази обстановка не пробужда интерес, защото Трез обиди човек от бялата раса.

Това би трябвало да се вземе под внимание, тъй като е недопустимо. Играл съм баскетбол, приказвал съм мръсотии, обиждал съм хората, само че да намесваш расата просто не е задоволително. Това просто не би трябвало да се случва, изключително когато всеки се бори за равнопавие ", съобщи Уилямс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР