Бившият баскетболист и настоящ генерален мениджър на шампиона Балкан Сашо

...
Бившият баскетболист и настоящ генерален мениджър на шампиона Балкан Сашо
Коментари Харесай

Сашо Везенков: Преди години беше немислимо баскетболист да стане №1

Бившият баскетболист и сегашен общоприет управител на първенеца Балкан Сашо Везенков посрещна с изключителна горделивост признанието за сина му Александър Везенков, който бе определен за Спортист номер 1 на България в 65-тото издание на анкетата измежду спортните публицисти в страната.

" Това е изключителна горделивост за всеки родител. Много огромно нещо е да станеш Най-добър състезател на годината в България. Гордея се доста. Бил съм баскетболист и знам какъв брой е мъчно. Преди години беше немислимо баскетболист да стане номер 1. Но Сашо сподели по какъв начин може да се направи – с доста труд, с доста предпочитание. Изключително доста работа. Без труд това не може да се реализира. Изцяло негова заслуга е да се пребори с всички неща, които се случваха с него през последните години ", съобщи Везенков - старши за формалния уебсайт на БФБаскетбол.

" Надявам се да бъде образец за доста дребни деца и да го последват, да играят баскетбол, да работят и да се трудят да станат по-добри. Дано българският баскетбол да дочака по-добри дни. Вече в България имаме образеца по какъв начин едно момче, българин, може да стигне до първите пет на Евролигата, до Финалната четворка, да е първенец на Гърция, да е измежду най-хубавите в Европа на Евробаскет. От тук нататък е още по-трудно да се задържиш там, където си стигнал в тази конкуренция. Пожелаваме си да е здрав и горделивост за цялото семейство ", добави Сашо Везенков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР