Бившият барабанист на групата "Бийтълс" Ринго Стар е получил честитки

...
Бившият барабанист на групата "Бийтълс" Ринго Стар е получил честитки
Коментари Харесай

Ринго Стар получи честитки от космоса за рождения си ден

Бившият барабанист на групата "Бийтълс " Ринго Стар е получил честитки с послания за мир и обич от космоса по случай своя 80-и рожден ден, съобщи Българска телеграфна агенция и ДПА.

"Това е супер! За пръв път ми желаят мир и обич от космоса ", написа в Туитър музикантът, който получи поздравления за юбилея си от Международната галактическа станция и от марсохода "Кюриосити ".

Ринго Стар, чието същинско име е Ричард Старки, е роден в Ливърпул през 1940 година. Той прикани почитателите си да споделят с него моменти на "мир и обич " по случай юбилея му. "Аз и моите другари от екипажа ви изпращаме най-искрени пожелания по случай рождения ви ден!, съобщи американският астронавт Крис Касиди във видео обръщение, изпратено от Международната галактическа станция, на която той е пълководец. Като икона на музиката вашият вик за мир и обич звучеше из целия свят през миналите десетилетия! "

Честитка за рожден ден Стар получи и от Туитър акаунта на марсохода на НАСА "Кюриосити ", където "от повърхността на Марс се споделяме с наслада твоето обръщение за мир и обич. Това е ставало в положителни и неприятни времена, в които сме се справяли с малко помощ от нашите другари! "

По-късно денем Ринго ще взе участие онлайн в "Голямото шоу за ЧРД ", към което ще се причисли и другият останал жив член на Бийтълс - Пол Маккартни, както и други звезди. Инициативата ще набере средства за няколко благотворителни организации.

Стар стана член на "Бийтълс " при започване на 60-те години, като се причисли към другите свои трима ливърпулски съграждани - Джон Ленън, Пол Маккартни и Джордж Харисън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР