Бившият барабанист на американската рок група Guns N` Roses Стивън

...
Бившият барабанист на американската рок група Guns N` Roses Стивън
Коментари Харесай

Бившият барабанист на Guns N 'Roses Стивън Адлър е в болница след опит за самоубийство

Бившият барабанист на американската рок група Guns N` Roses Стивън Адлър е бил признат по неотложност в болница в Лос Анджелис с прободна рана в стомаха, съобщи сп. „ Върайъти “, цитирайки уеб страницата Ти Ем Зи и сп. „ Пипъл “.

По първична информация става въпрос за опит за самоубийство, като животът на барабаниста е отвън заплаха.

Полицай Майк Лопес от ръководство в Лос Анджелис удостовери информацията, че силите на реда са се отзовали на позвъняване за случай в дома на Адлър в 18:30 ч. локално време в четвъртък.

„ Властите откриха, че в тази ситуация не става въпрос за нахлуване. Раненият е бил превозен до локална болница и е без заплаха за живота “, разяснява Лопес, без да разясни дали приказва за барабаниста на Guns N’ Roses.

45–годишният Адлър се причислява към бандата през 1985 година и става създател на песните от нейния дебютен албум „ Appetite for Destruction “ от 1987 година, който се трансформира в един от най-продаваните албуми на всички времена(28 млн. копия).

През 1990 година обаче той е изпъден от групата поради неговата привързаност към опиати. През 1995 година е задържан за владеене на хероин.

През 2012 година Адлър е включен в залата на славата на рокендрола в Кливланд дружно с останалите истински членове на Guns N’ Roses.

 

In a time when we’ve lost so many to suicide, Guns N Roses` Steven Adler has been hospitalized for attempting to take his own life and we`re hoping for a full recovery. https://t.co/kwZiTndDv1pic.twitter.com/9oygpvoPh8

— E! News (@enews) June 28, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР