Бившият банкер, син депутат и издател Любомир Павлов и съпругата

...
Бившият банкер, син депутат и издател Любомир Павлов и съпругата
Коментари Харесай

Честито! Диляна Грозданова и бившият депутат Любомир Павлов се сдобиха с първо внуче

Бившият банкер, наследник народен представител и издател Любомир Павлов и брачната половинка му - известната журналистка Диляна Грозданова , се радват на първото си внуче, разбра HotArena.

Бебето е най-новият член на фамилията на сина им Владимир, който получи влиятелно обучение по стопанска система в Лондон. През последните години Любомир Павлов и жена му живеят най-много във Франция, където населяват красива къща от началото на предишния век на Лазурния бряг. След като със съдружника си Огнян Донев продадоха дяловете си в Медийна група България, Любомир Павлов побърза да замине за чужбина. Освен, че фамилията има къща на Ривиерата, престоят им във Франция е належащ и поради здравословното положение на Диляна Грозданова.

Една от най-известните журналистки от близкото минало, която бе водеща на " Отзвук ", бе диагностицирана преди време с множествена склероза. Коварното заболяване е хронично, а пациентите минават през интервали на краткотрайно възстановяване и внезапно утежняване на положението. Френските клиники за лекуване на множествена склероза са едни от най-известните в света и таман по тази причина Грозданова предпочела да е под контрола на тамошните експерти, написа Галерия. 

Дори и здравословните пороблеми обаче не помрачили насладата от появяването на внучето им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР