Бившият български национал Радотин Кишишев не е оптимист за дългоочаквания

...
Бившият български национал Радотин Кишишев не е оптимист за дългоочаквания
Коментари Харесай

Кишишев: Българският футбол е смачкан, дано паднем с по-малко

Бившият български национал Радотин Кишишев не е оптимист за дълго чакания дуел сред Англия и България от квалификациите за Евро 2020. Игралият дълги години по британските терени, в клубове като Чарлтън, Лийдс, Брайтън и Лестър, не счита, че моментното положение на националната ни гарнитура дава мотиви за огромни упования към дуела.

Кишишев даде изказване пред БНР, което е представено от вестник "Тема Спорт ".

"Не бива да имаме огромни упования към мача ни с Англия. Дано загубим с по-малко. Отборът на Англия е извънредно мощен и преобладаващ. Пристрастен съм, само че чакам да загубим с по-малко голове. В нашия отбор има момчета, които са с малко игрови минути и поради това ще им бъде мъчно против Англия. Играл съм на остарелия стадион "Уембли ", не на новия, само че възприятието е нещо неповторимо за всеки футболист ", разяснява той ".

"Реалността е, че българският футбол е сплескан от това, което се случва у нас. Във водещите тимове - Левски, ЦСКА и Лудогорец, общо играят шест български футболисти. Как да имаш самочувствие? ".

"Не виждам по какъв начин ще се оправим. Купуват се чужденци наляво надясно. Дори и дребните клубове го вършат. Уж имаме терени, само че задачите са други, не да се дава късмет на младите български играчи ", приключи мрачния пейзаж Кишишев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР