Бившият български нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва клуба

...
Бившият български нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва клуба
Коментари Харесай

Бербатов съветва Манчестър Юнайтед да задържи Игало

Бившият български нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва клуба да задържи нигериеца Одион Игало за идващия сезон след впечатляващия му старт с екипа на " алените дяволи ". Нападателят е в Юнайтед като предан чартърен от китайския Шанхай Шенхуа, като означи четири гола в първите си осем мача за водения от Оле Гунар Солскяер отбор.
 Бербатов призна, че е сбъркал за новото острие на Манчестър Юнайтед
При идването му изглеждаше малко евентуално на Игало да бъде препоръчан непрекъснат контракт, като самият Бербатов беше песимистичен, само че с изявите си футболиста заслужи доверие. Според българина от клуба би трябвало да се опитат да го убедят да остане, още повече, че самият Игало загатна за подготвеност да понижи финансовите си искания, с цел да е на " Олд Трафорд ".
 Бербатов: Санчо няма да се замисли доста дали да отиде в Юнайтед
" Той направи впечатляващ старт в Юнайтед и в случай че продължи да вкарва голове и да оказва помощ на тима, би трябвало да му бъде препоръчан нов контракт. Но обстановката би трябвало да ъде преценена деликатно. Две други имена се спрягат за офанзивата на Юнайтед - Джейдън Санчо и Хари Кейн. Ако бъдат привлечени, то ще наподобява необичайно да бъде арестуван Игало. В днешната обстановка обаче наподобява малко евентуално да бъдат харчени огромни пари и по тази причина виждам смисъл в оставането му ", споделя още Бербатов, представен от Goal.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР