Бившият български нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е останал

...
Бившият български нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е останал
Коментари Харесай

Бербо каза колко трябва да извади Реал, за да вземе Погба

Бившият български нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е останал извънредно удивен от изявите на Пол Погба на старта на шампионата в Англия. Бербо даже оприличил офанзивата за третия гол на Рашфорд, като „ възхитителен футбол”, откакто Погба прати визионерски пас зад отбраната на „ сините”.

Бербо: Оле е господ и ме нахъсва, желая в миналото да бъда като него

Френският полузащитник се чака да остане и тази година на „ Олд Трафорд”, макар че клубът няма да играе в Шампионската лига и редицата спекулации за неговото потегляне. Реал Мадрид бе считан за любимец №1 при подписа на халфа, както и някогашният му клуб – Ювентус, само че мениджърът Оле Гунар Солскяер е отказал да се раздели с рекордната покупка в историята на тима. Същевременно тогавашният №9 на Юнайтед показа каква сума би трябвало да предложи Реал Мадрид, с цел да вземе играча на британския клуб.

Юнайтед тръшна дефинитивно вратата за обмен на Погба

„ Перфектният пас на Погба за Маркъс Рашфорд при третия гол го именуван „ прелест”. Когато играех за Юнайтед, тези пасове ги раздаваше Майкъл Карик, защото неговата мисъл постоянно беше да се нападна, макар че не е подобен състезател. Той знаеше постоянно къде си и има доста случаи, в които ми дава топката, а аз въвеждам. Специалните играчи съумяват да съхраняват силата си за точните моменти”, разяснява Бербо пред известна буукмейкърска компания.

Бербатов приказва и за възприятието, в случай че Погба напусна клуба и отиде в Реал Мадрид, само че изрази вяра, че французинът ще остане в Манчестър. „ Ако Юнайтед получи оферта от Мадрид на стойност 200 милиона паунда, мисля, че тази договорка ще стане. Надявам се Погба да остане в Ман Юнайтед и нямам доверие, че Зидан ще се откаже от ръководенето на Реал, в случай че не подпише с Пол ”, продължи българският нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР