Бившият български футболист Димитър Бербатов не е учуден от решението

...
Бившият български футболист Димитър Бербатов не е учуден от решението
Коментари Харесай

Димитър Бербатов разкритикува Жозе Моуриньо, въпреки че го разбира

Бившият български футболист Димитър Бербатов не е изумен от решението на Жозе Моуриньо да наруши разпоредбите на обществената отдалеченост. Преди дни мениджърът на някогашния клуб на българина беше сниман да провежда тренировки на част от своите играчи в парк в Барнет, Северен Лондон.

В обществените мрежи се появиха фотоси и клипове, доказващи по какъв начин Специалния организира самостоятелно занятие с рекордната покупка на клуба Танги Ндомбеле. Давинсон Санчес и Райън Сесеньон са създали крос в същия парк, до момента в който Серж Орие е сниман да тича дружно със собствен другар. Всичко това без позволение, за което Жозе се разкая - изключително откакто беше неодобрен и от кмета на Лондон Садик Хан.

" Жозе е направил това, тъй като няма самообладание за завръщането на футбола ", написа Берботов в рубриката си за известна заложна къща. " Разбирам го, само че пък и той нарушава разпоредбите и това не е хубаво. Футболистите и треньорите имат авторитетни позиции в обществото и би трябвало да дават образец на почитателите в тези тежки моменти.

Не бих споделил, че бях сюрпризиран от държанието на Моуриньо. Той постоянно се е държал обратно на упованията и нормите и това е една от аргументите да бъде сполучлив управител и ентусиастите да го обичат. Но това в този момент е друго.

Разбирам за какво Моу няма самообладание да се завърне към отговорностите си. Всички в света на футбола желаят час по-скоро неговото завръщане. А и когато чуваш, че в други шампионати към този момент се дефинират дати за подновяването на сезона, то ти ставаш още по-нетърпелив. Но здравето на хората е преди всичко.

Футболистите са щастливци, че за разлика от множеството останали хора разполагат с огромни къщи с дворове, където могат да импровизират и да поддържат физическа подготовка с разнообразни извършения. Но и това не е същото и като цяло не е елементарно да останеш изцяло фокусиран. " /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР