Бившият аржентински национал Габриел Батистута заяви, че е останал щастлив

...
Бившият аржентински национал Габриел Батистута заяви, че е останал щастлив
Коментари Харесай

Меси е гладен за титлата, играе като 20-годишен

Бившият аржентински национал Габриел Батистута съобщи, че е останал благополучен от обстоятелството, че Лионел Меси усъвършенства върха му за най-хубав изпълнител за страната на Световното състезание в Катар, написа организация " Ройтерс ". Аржентина ще излезе против Франция в неделя във финала на Мондиал 2022. Меси натрупа общо 11 попадения на Световни шампионати в кариерата си.

" Това, че Меси усъвършенства върха не ме наранява изобщо, тъй като аз му се любуваха до момента в който го притежавах ", съобщи 53-годишният Батистута в изявление за аржентинския вестник Clarin.
 Антоан Гризман: Очаква ни доста сложен край, Лео Меси е в невероятна форма
Антоан Гризман: Очаква ни доста сложен край, Лео Меси е в невероятна форма

Двубоят за купата е на 18 ноември (неделя) от 17:00 часа.

" Лео заслужава това. Ако има някой, който би трябвало да го има, това е той. Меси не е извънземен, той е човек, който играе футбол по-добре от всички останали. Когато този човек те надмине, не може да страдаш, а това ти носи наслаждение ", добави Батистута, който осъществя 10 гола на три Световни шампионати сред 1994-а и 2002 година.

Габриел Батистута добави, че Лионел Меси е надминал неговите упования на шампионата в Катар с маркираните 5 гола и 3 асистенции. " Очаквах той да е по-спокоен, само че Лео играе като 20-годишен. Това е по този начин, тъй като той е гладен и желае да завоюва купата. Футболът се нуждае от това, а Лео го придвижва върху целия тим ", сподели още Батистута.

Бившият нападател е убеден, че съставът на селекционера Лионел Скалони може да победи сегашния първенец Франция. " Аржентина има всичко, с цел да грабне купата. Има нещо в атмосферата - положителна сила за това да се случи. А Меси и за почитателите също ", съобщи Габриел Батистута.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР