Бившият аржентински национал Ернан Креспо се изказа остро по адрес

...
Бившият аржентински национал Ернан Креспо се изказа остро по адрес
Коментари Харесай

Креспо за Сампаоли: Не става! Не е треньор за Мондиал

Бившият аржентински национал Ернан Креспо се изрече остро по адрес на наставника на " гаучосите " Хорхе Сампаоли. Както е известно, двукратните международни първенци приключиха наедно (1:1) с Исландия, а по-късно бяха разрушени с 0:3 от Хърватия. В последната среща Лионел Меси и компания ще би трябвало наложително да победят Нигерия и да се надяват хърватите да не изгубят от исландците.

" Аржентина играе без концепция, нямаме еднаквост. Смятам, че Сампаоли не съумя да съобщи своя футбол на тези играчи. Той е треньор за дълги планове, а не за къси шампионати. Не става за международно състезание ", сподели Креспо.

" Видях Меси обезпокоен. Беше задоволително единствено да забележим лицето му по време на химна против Хърватия, с цел да разберем психическото му положение. Това лице е знак на цялата съблекалня, в която има прекалено много неща, които не са наред. Все отново считам, че имаме шансове да продължим напред и да променим курса на събитията. Да участваш на международно състезание е връх за всеки футбол ", добави нападателят, който взе участие на три Мондиала за Аржентина - 1998, 2002 и 2006 година. Мондиал 2018 3 кръг, вторник 26 юни  Нигерия 21:00предстои  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР