Бившият английски национал Тревър Синклер твърди, че нападателят на Манчестър

...
Бившият английски национал Тревър Синклер твърди, че нападателят на Манчестър
Коментари Харесай

Бивш английски национал: Стърлинг е на ниво с Меси и Роналдо

Бившият британски национал Тревър Синклер твърди, че нападателят на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг сега е на равнището на звездите на Барселона и Ювентус - Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Той счита, че нападателят на "гражданите " би трябвало да коства 200 милиона паунда и може да се трансформира в най-хубавия състезател на Англия.

Въпреки че беше обект на рецензии, изключително откакто напусна Ливърпул, с цел да отиде в Манчестър Сити за 50 милиона паунда през 2015 година, а също и поради Световното състезание, което се организира предходната година, Стърлинг потвърди на критиците си, че бъркат с формата, която демонстрира напоследък.

Цифрите приказват сами по себе си и откакто Стърлинг оказа помощ на тима си да победи България и Косово с два гола и три асистенции, Синклер има вяра, че той е на път да се трансформира в най-хубавия футболист в света.

Пред TalkSPORT Синклер сподели, че сега Стърлинг е в топ 3 на най-хубавите футболисти и би бил сюрпризиран в случай че той не коства 200 милиона паунда.

"Той е най-хубавият състезател на Англия и е първият в листата на Пеп Гуардиола. Бих го сложил до Меси и Роналдо. Единствената разлика сред тях е времето. Те го вършат от 15 години, а той едвам в този момент стартира. Но в случай че продължава да поддържа формата, която демонстрира, хората ще стартират да го считат за най-хубавият футболист в света и мисля, че заслужава това самопризнание.

"Ако погледнете другите играчи, които получават повече пари и видите головете и асистенциите им - той е тъкмо там, измежду най-хубавите. Гледах го в събота и той се раздаваше тъкмо както Меси го прави за Барселона всяка седмица. Крайният артикул и решенията, които взима в Англия и Манчестър Сити, са толкоз поредни, че би трябвало да бъде считан за един от най-хубавите играчи в света ", разяснява той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР