Бившият английски национал Рио Фърдинанд шокира британската общественост с признание.

...
Бившият английски национал Рио Фърдинанд шокира британската общественост с признание.
Коментари Харесай

Фърдинанд: Рууни бе много пиян по време на мач

Бившият британски национал Рио Фърдинанд шокира английската общност с самопризнание. 41-годишният някогашен бранител заяви, че е имало случай, в който нападателят Уейн Рууни е играл пийнал по време на мач в ерата на Сър Алекс Фъргюсън. Това стана, когато Фърдинанд опитваше да изясни в ефир по-слабото показване на Ливърпул, откакто „ алените “ завоюваха купата в Англия.

„ Когато си сигурен първенец, губиш малко от концентрацията си. Изключение са случаите, когато още участваш в Шампионската лига. При Ливърпул обаче не е по този начин. Помня един случай, в който с Юнайтед си бяхме подсигурили купата, само че имахме още мачове във Висшата лига. По време на един мач Уейн Рууни мина край мен и усетих позната миризма. Казах му: „ Смърдиш на алкохол “, а той ми отговори: „ Цяла седмица не съм спирал да купонясвам “, съобщи Фърдинанд.

Бившият централен бранител не разкри по кое време е бил този случай. За 12 години в Манчестър Юнайтед той има шест извоювани шампионски трофеи. В последните пет от тях Рууни беше част от „ алените дяволи “. При два от случаите за Юнайтед играеше и Димитър Бербатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР