Бившият английски национал - Мика Ричардс заяви, че националният отбор

...
Бившият английски национал - Мика Ричардс заяви, че националният отбор
Коментари Харесай

Мика Ричардс е предпазлив за шансовете на Англия на Евро 2020

Бившият британски национал - Мика Ричардс съобщи, че националният тим на страната към момента не е подготвен да стане първенец на Европа на идното последващо лято европейско състезание.

"Трите лъва " са определяни за един от най-силните тимове в света в последните две години, като станаха четвърти на Мондиал 2018 и в Лигата на нациите, и повече от безапелационно завоюваха квалификационната си група за Евро 2020.

"Ще е хубаво да стигнем най-малко 1/2-финал. Отстрани наподобява, че играчите се любуват да играят за националния тим и това си проличава на терена. Ако се огледа тимът, може би този шампионат идва прекомерно рано, само че в случай че съставът се резервира в добра форма и няма травми, възможностите са доста положителни за идващото международно и европейско ", разяснява някогашният бранител на Манчестър Сити.

"Те се оправиха доста добре на Световното състезание, само че от време на време оказва помощ да те смятат за новобранец. Когато има упования става малко по-трудно. Да се надявам представянето на Мондиала да им даде убеденост за Евро 2020 ", добави Ричардс. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР