Бившият английски национал Гарет Бари беше определен за най-грубия футболист

...
Бившият английски национал Гарет Бари беше определен за най-грубия футболист
Коментари Харесай

Ето кой е най-грубият футболист в историята на Висшата лига, Бербатов в топ 50

Бившият британски национал Гарет Бари беше избран за най-грубия футболист в историята на Висшата лига. Авторитетното списание " FourFourTwo " сформира ранглиста съгласно броя осъществени нарушавания. Бари е направил общо 633 фаула, а също така е получил 117 жълти картона и 6 пъти е бил гонен от игра.

Любопитното е, че в топ 50 участва и Димитър Бербатов. Рекордьорът по голове за националния тим на България е на 31-о място с общо 323 нарушавания на сметката си през 8-те години, в които беше част от Премиършип.

" Kласният българин удиви почитателите с безупречното си първо допиране, до момента в който играеше за Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм, само че мръсните похвати също не му бяха непознати. Бербатов извърши 323 фаула в интервала си в Англия, въпреки че евентуално за множеството от тях е бил отговорен някой различен ", написа " FourFourTwo " като коментар.

Първото място на Бари, който приключи кариерата си през 2017 година, не е огромна изненада, тъй като той е футболистът с най-вече мачове във Висшата лига - 653. В елита на британския футбол халфът игра най-дълго за Астън Вила, където беше съотборник със Стилиян Петров, а също така се подвизаваше с екипите на Манчестър Сити, Евертън и Уест Бромич.

Челната тройка на грубияните се добавя от някогашния нападател на Болтън Кевин Дейвис и Маруан Фелаини. В топ 10 попадат още Габриел Агбонлахор, Джеймс Милнър, Антонио Валенсия, Питър Крауч, Лий Кетърмол, Лукаш Лейва и Тим Кейхил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР