Бившият английски национал Дейвид Бекъм беше въвлечен в опит за

...
Бившият английски национал Дейвид Бекъм беше въвлечен в опит за
Коментари Харесай

Страшно обвинение срещу Дейвид Бекъм

Бившият британски национал Дейвид Бекъм беше замесен в опит за самоубийство на някогашния си шурей Крис Донъли, който сега взе участие в английско риалити шоу и там описа за ужасяващ миг от живота си, написа Блиц.

Донъли е някогашен брачен партньор на Джоан Бекъм – сестрата на Дейвид. Двамата се развеждат, а по-късно цялото фамилията на футболната звезда забранява на Крис да вижда щерка си Пеги и да взе участие във възпитанието й.

``
реклама

Крис Донъли признава, че опитал да реши спора по кротичък път, само че някогашната му брачна половинка била непреклонна. След това той провел диалог с Дейвид Бекъм, който заречен да му разреши срещи с Пеги, само че не удържал на думата си.

Така Донъли отключил депресивно положение и даже почнал да възнамерява самоубийството си.

„ Просто желаех да заспя и повече да не се събудя. Отидох да си легна и сложих фотографията на щерка ми под възглавницата. Това бяха най-лошите ми дни “, признава Крис Донъли без да разкрива детайлности за опита си за самоубийство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР