Бившият английски национал Адам Джонсън бе освободен от затвора днес.

...
Бившият английски национал Адам Джонсън бе освободен от затвора днес.
Коментари Харесай

Педофилът Адам Джонсън вече е на свобода

Бившият британски национал Адам Джонсън бе освободен от пандиза през днешния ден. Обвиненият и наказан за педофилия футболист излезе на независимост предварително, като излежава половината от 6-годишната си присъда.

Бившият халф на Съндърланд попадна зад решетките през май 2016 година, откакто бе упрекнат и приет за отговорен в посягане над малолетна. Той опипвал и целувал 15-годишното момиче и се опитал да го склони да први секс с не. До съкровен контакт обаче не се стига. Тогава той изрази страдание, че не е изнасилил жертвата си, защото за присъдата, която е получил, е трябвало да го направи.

Adam Johnson's father is spotted driving a blacked-out van from prison as paedophile ex-footballer is released after three years https://t.co/7Oz29whTxn pic.twitter.com/7VNkplWShi
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) 22 март 2019 година " Ако не бях Адам Джонсън, евентуално щях да се оттърва единствено санкция в полицейския сектор и изобщо да не се повдига обвинявания против мен ", сподели насилникът. Пред собствен съкилийник той изясни, че не правил секс с ученичката. “Даже не съм си го изваждал! Но ми се желае да го бях направил за тези 6 години. Тя ме причакваше до колата всеки домашен мач. Стоеше там, облечена с тесни дънки и ризка и всякога искаше да се снима с мен. Това продължи към шест месеца, след което ме помоли да й подаря фланелка с подпис. И тогава ме добави в обществените мрежи. Приех я, не бях приказвал с нея. Смятах, че е на 17-18 години. В един миг влязохме в контакт и по-късно се срещнахме. Целувахме се и... ", споделя Адам Джонсън пред другия пандизчия.

Сега тогавашната звезда на Манчестър Сити ще бъде наблюдаван от обществен служащ за всяка своя стъпка. Той ще би трябвало да живее на непрекъснат адрес и да осведоми полицията за всяка смяна на местоживеенето си. Джонсън също няма да може да вижда четиригодишната си щерка Айла уединено. На срещите им ще участва служител на реда или човек от обществените служби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР