Бившият английски капитан Уейн Рууни се завърна в родината си,

...
Бившият английски капитан Уейн Рууни се завърна в родината си,
Коментари Харесай

Рууни се завърна в Англия за преговори с Дарби Каунти

Бившият британски капитан Уейн Рууни се завърна в родината си, с цел да стартира договаряния с Дарби Каунти. Вчера медиите на Острова гръмнаха, че отборът от Чемпиъншип готви ефектен трансфер.

Късно нощес Рууни кацна на летище „ Хийтроу”, където бе видян от почитатели и чиновници на аеропорта.

Очаква се през днешния ден някогашният футболист на Юнайетд и Евертън да седне на диалози със притежателя на „ овните” Мел Морис.

На Рууни ще бъде препоръчана роля като играещ треньор в щаба на мениджъра Филип Коку. Наскоро самият нападател разгласи, че съществено обмисля след края на кариерата си да започва такава в треньорството.

В момента Рууни има контракт с отбора на Ди Си Юнайтед, само че сезонът в Съединени американски щати завършва през октомври. Очаква се възможната договорка да бъде осъществена през януари, когато отваря зимния трансферен прозорец в Европа.

„ За” завръщането на Рууни в Англия е и неговата брачна половинка Колийн, което също може да се окаже от решаващо значение за транфера.

PICTURED: Smiling Wayne Rooney poses with fans after flying into Heathrow as he prepares for talks with Derby County about joining them as a player-coach https://t.co/hS6SOdGXec pic.twitter.com/uuinT8bvuK
— MailOnline Sport (@MailSport) August 6, 2019
Didn’t know Wayne Rooney was also in our flight ✈️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР