Бившият анализатор по безопасността на Стийлърс и настоящ анализатор на

...
Бившият анализатор по безопасността на Стийлърс и настоящ анализатор на
Коментари Харесай

Райън Кларк разкъсва Стийлърс на фона на провала на Джордж Пикенс: „Рак в тази стая“

Бившият анализатор по сигурността на Стийлърс и сегашен анализатор на ESPN NFL Райън Кларк имаше няколко мисли по отношение на настоящото положение на необятната група на остарелия му тим и нито едно от те бяха изключително положителни.

Приемачите на Питсбърг още веднъж се озоваха в заглавия по всички неправилни аргументи, откакто Джордж Пикенс не блокира поради бягащия бек Джейлън Уорън при игра покрай гол линията по време на съботната загуба с 30-13 от Колтс.

Пикенс призна, че не е сложил блок, тъй като не е желал да бъде засегнат и това не се хареса на почитателите, а Уорън наподобява го извика, като сподели на кореспонденти тази седмица: „ Бих блокирал поради него. ”

Но Кларк изрази угриженост по отношение на „ рак “ в необятната приемна зала, който счита, че се е развил през годините по аргументи, които не му бяха ясни.

„ Другата част от това за мен е положението на тази стая, стаята с необятен правоприемник “, сподели Кларк по време на „ NFL Live “ в четвъртък по ESPN. „ От Антонио Браун до Джу Джу [Смит-Шустър] п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР