Бившият американски президент Доналд Тръмп се подигра на физическото състояние

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп се подигра на физическото състояние
Коментари Харесай

Тръм уверен, че може да победи "некомпетентния" Байдън

Бившият американски президент Доналд Тръмп се подигра на физическото положение и уменията за игра на голф на сегашния президент Джо Байдън, до момента в който играеше на свое игрище в западната част на Ирландия, съобщи Пи Ей Мидия/ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Тръмп разговаряше с кореспонденти, до момента в който играеше голф. След като вкара първата топка на игрището, съобщи: " Мислите ли че Байдън може да направи това? Аз не мисля ".

„ Докато седнал съм тук през днешния ден, към момента го чувствам “, сподели Елизабет Карол пред правосъдните заседатели

Той дойде в Шотландия в понеделник дружно със сина си Ерик и направи първа копка на ново голф игрище в имението си покрай Абърдийн.

Тръмп продължи към Ирландия, с цел да инспектира своя курорт край град Дунбег.

За първи път американски президент е с повдигнати обвинявания за престъпни закононарушения

В отговор на въпрос дали е убеден, че може да победи Джо Байдън на идващите избори в Съединени американски щати, Тръмп съобщи: " Бих могъл да ги печеля три пъти ".

Бившият американски президент разказа противника си от Демократическата партия, който го победи на изборите през 2020 година, като " некомпетентна персона ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР