Бившият американски президент Доналд Тръмп пристигна в канцеларията на главната

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп пристигна в канцеларията на главната
Коментари Харесай

Доналд Тръмп пристигна в прокуратурата на Ню Йорк

Бившият американски президент Доналд Тръмп дойде в канцеларията на основната прокурорка на щата Ню Йорк Летиша Джеймс. Той ще даде показания за повторно по отношение на правния спор по отношение на бизнес практиките на компанията му, заяви “Асошиейтед прес ”.

" Президентът Тръмп е освен подготвен, а и няма самообладание да даде показания през днешния ден пред основната прокурорка. Той поддържа твърдо позицията си, че няма какво да крие и чака с неспокойствие да осведоми основната прокурорка за големия триумф на мултимилиардната си компания ", съобщи неговата адвокатка Алина Хаба. 

Според ''Търговеца на смърт'' някогашния американски президент рискува живота си в Съединени американски щати

Тази заран Тръмп написа в обществените мрежи, че делото е " смехотворно ". Той акцентира, че то е същото като всичките други каузи, заведени против него, които са и опит за интервенция в изборите.

Летиша Джеймс заведе дело против Тръмп предходната година с претекстовете, че той и фамилията му са подвели банки и бизнес съдружници, давайки им подправена информация за притежаваните от организацията на Тръмп средства и активи.

Той бе арестуван минути, откакто бе доведен в Наказателния съд в Манхатън

Делото не е обвързвано с обвиняването, заведено от окръжния прокурор на Манхатън, което докара до първото в историята на Съединени американски щати обвиняване по наказателно дело, ориентирано против някогашен президент.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР