Бившият американски президент Доналд Тръмп определи делото срещу него като

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп определи делото срещу него като
Коментари Харесай

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп: Делото е вмешателство в изборите през 2024 г.

Бившият американски президент Доналд Тръмп дефинира делото против него като вмешателство в президентските избори през 2024 година След като си потегли от правосъдната зала в Ню Йорк, където пледира „ почтен “ по общо 34 обвинявания, Тръмп отпътува назад към дома си в Мар-а-Лаго във Флорида. Там той се обърна към членове на фамилията си и свои симпатизанти.

Обиден и засегнат - като подобен се дефинира някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто си потегли от правосъдната зала в Манхатън. Там той получи общо 34 обвинявания, като по всички пледира „ почтен “. Фокусът на процеса са подозренията в предоставяне на рушвет на порноактрисата Сторми Даниълс, както и обвиняванията, че 45-ият държавен глава е фалшифицирал платежни документи.

Малко откакто се прибра в дома си в Мар-а-Лаго във Флорида, Тръмп изнесе 25-минутна тирада пред симпатизанти като съобщи, че делото е същинско вмешателство в изборите следващата година и е същински изумен, че сходни неща могат да се случват в Америка.
Никога не съм си и представял, че нещо сходно може да се случи в Америка. Единственото закононарушение, което съм направил е да защищавам с всички сили страната от тези, които желаят да я разрушат. От началото демократите шпионираха акцията ми. Атакуваха ме с поредност лъжливи обвинявания – Русия, Украйна. Първо искане за импийчмънт, второ искане за импийчмънт.
Доналд Тръмп, някогашен президент на Съединени американски щати

Доналд Тръмп е първият някогашен президент на Съединени американски щати, на който повдигат обвинявания за престъпни закононарушения. Задържането му от полицията при започване на чуването в Манхатън, което е официална процедура, прилагана към всеки обвинен, до момента в който му бъдат снети отпечатъци, провокира сериозен отзив в международните медии. След това обаче републиканецът влезе в правосъдната зала без белезници и седна на скамейката дружно с адвокатския си екип. Съдията по делото отхвърли камери да снимат чуването, бяха позволени единствено фотографи, които направиха фотоси на обвинения.

От своя страна Тръмп се нахвърли против съдията и прокурора по делото като дефинира първия като човек, който го ненавижда, а втория – като някой, който просто има за цел да го залови.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР