Бившият американски държавен секретар Хилари Клинтън изпълни роля на своя

...
Бившият американски държавен секретар Хилари Клинтън изпълни роля на своя
Коментари Харесай

Хилари Клинтън се превъплъти в образа на своя двойничка в сериал

Бившият американски държавен секретар Хилари Клинтън извърши роля на своя двойничка, що се отнася до външния тип, професионалния опит и името, в епизод от римейка на известния през 90-те години на предишния век в Съединени американски щати комедиен сериал "Мърфи Браун ", заяви Варайъти.

Според сюжета героинята на някогашния началник на външнополитическото ведомство идва на изявление в ефирен канал, с цел да получи работа като секретар. Дамата се показва като Хилари Клинтън с една писмен знак "л " в личното си име. Служителка в началото е уверена, че пред нея е държавният секретар. Въпросната дама обаче разяснява, че непрекъснато я бъркали със популярната й двойничка. След последвалите въпроси и отговори излиза наяве, че дамата 4 години заемала поста секретар в огромна организация и несъмнено има опит в работата с е-поща.

В сериала героинята на Хилари Клинтън не е назначена на работа, защото е преценено, че професионалният й опит е прекален за длъжността, за която кандидатства.

Изданието оповестява също, че някогашната ръководителка на американското външнополитическо ведомство ще се появи в още един ефирен план - петия сезон на шоуто "Мадам държавен секретар " на телевизия Си Би Ес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР