Бившият агент на комунистическите тайни служби ДС и настоящ депутат

...
Бившият агент на комунистическите тайни служби ДС и настоящ депутат
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ счупи тъпомера: Борисов ще ни управлява докато му омръзнем!

Бившият сътрудник на комунистическите секрети служби Държавна сигурност и сегашен народен представител от ГЕРБ Георги Марков разкри докога Бойко Борисов ще ръководи България.

В изявление за вестник "Марица " някогашният конституцианен арбитър заявява1 към 1:

"Борисов ще ни ръководи, до момента в който му омръзнем. "

Според Марков Борисов е без конкуренция и е най-успешния български министър председател през последните години.

Той споделя, че третият мандат на министър-председателя върви добре и че в България са се случили доста позитивни неща, както във външната политика, по този начин и във вътрешната - "вдигнаха се пенсиите, има стопански напредък, прави се всичко допустимо да се подвигат приходите на хората в една извънредно изстрадала страна като нашата ".

По мотив хасковския Кумгейт, който разкри по какъв начин общината в южния град се управлява от родственици и другари на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, Марков прави друга забележителна констатация.

"Беше изработен опит от опозицията за компрометиране на Делян Добрев - знакова фигура в ГЕРБ. За това, че има кум или братовчед зам.-кмет в Хасково, се подвигна огромен звук. Но Конституцията пази братовчедите и всеки може да се смята спокоен на своето място ", споделя някогашният сътрудник на Държавна сигурност.

Според Марков предстоели още кавги, само че някои от тях се преувеличавали - като опита да се изкара, че има проблем сред Борисов и Радев.

"Те несъмнено не се обичат, само че мисля, че връзките им са естествени ", споделя още националният представител.

Според него "и за децата е ясно, че ГЕРБ без Борисов не може да съществува. Той е единственият български политик, станал за трети път министър председател, спечелил четири пъти подред парламентарни избори ".

"Борисов и Цветанов са като сиамските близнаци. Единият не може без другия. Партията не може без Борисов, който е безспорен водач, мажоритарно определен министър-председател, само че ГЕРБ не може да е толкоз мощен и без Цветанов, който доста добре е построил структурите. В ГЕРБ има класическо разделяне на управляващите - партията и изпълнителната власт се управляват от Борисов, до момента в който Цветанов се занимава с парламентарната група и структурите. Двамата са пример за спортсменски връзки и колегиалност ", безапелационен е Марков в изявлението.

Според него предварителни парламентарни избори след европредседателството няма да има, само че не изключи това да се случи при загуба на ГЕРБ на идните през 2019 година евроизбори или локален избор.

"Знаете, че Борисов, в случай че види, че губи единия или другия избор, ще провокира предварителни. Но мисля, че ще завоюва. В момента може да не харесват Борисов, само че той няма опция като министър-председател на България. Нито една политическа мощ не е подготвена да излъчи министър председател, приет в страната, да държи локалната власт и в същото време да е добре признат в чужбина, което за бедна и изтощена България е извънредно значимо ", споделя Марков пред Марица.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР