Бившият агент и фотограф на световноизвестния анонимен уличен артист Банкси

...
Бившият агент и фотограф на световноизвестния анонимен уличен артист Банкси
Коментари Харесай

Бившият агент и фотограф на Банкси публикува негови снимки

Бившият сътрудник и фотограф на световноизвестния неизвестен махленски актьор Банкси разгласява в своя книга фотоси, които той твърди, че демонстрират художника в " развой на работа ", съобщи Би Би Си.

Макар фотографиите да демонстрират човек, който работи над някои от най-известните произведения на художника, на нито една от тях не се вижда неговото лице.

Преди четири седмици в " Инстаграм " профила си Лазаридес разгласи, че приключва оформлението на нова книга, която ще носи името Banksy Captured и в нея ще има няколко невиждани до момента фрагменти с художника, които той прави по време на 11-те години, в които той работи дружно с Банкси като негов сътрудник, фотограф, водач и галерист.

 Част от идната книга на Лазаридес
© Steve Lazarides, www.banksycaptured.com

Част от идната книга на Лазаридес

Този интервал от живота си Лазаридес дефинира като " 11 славни години, по време на които дружно прекрачихме всяко предписание от правилника, наред с няколко закона ".

" Мразя арт света. Станах част от него, единствено тъй като Банкси изстреля придвижването в стратосферата ", добавя още той, представен от Би Би Си.

 Кадри от идната книга на Лазаридес
© Steve Lazarides, www.banksycaptured.com

Кадри от идната книга на Лазаридес

Лазаридес е родом от същия град като Банкси - Бристол. Нает е да направи портрет на актьора през 1997 година което по-късно се трансформира в 11-годишно партньорство сред двамата.

Книгата Banksy Captured, която той издава самичък, ще излезе в лимитиран тираж от 5000 номерирани копия. Първите 50 от тях ще са със особено приложение и ще костват 500 паунда. Тя ще се предлага само на уеб страницата www.banksycaptured.com.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР