Бившият адвокат на Тръмп беше обвинен в Джорджия. Тя иска неговите фондове за защита да й платят адвокатските хонорари.

...
ВАШИНГТОН — Поне един от неговите дела в Джорджия за
Коментари Харесай

ВАШИНГТОН — Поне един от неговите дела в Джорджия за предполагаеми опити за кражба на изборите през 2020 г. се чуди защо неговият фонд за правна защита не помага на нея и на други впримчени в обвинителния акт.

„Бях надеждно информиран, че Тръмп не финансира никого от нас, които са обвинени“, каза бившият адвокат на Тръмп Джена Елис в социалната медийна платформа X, известна преди като Twitter. „Ще се промени ли това, ако той стане номинираният? Защо тогава, не сега?“

Длъжностни лица от кампанията на Тръмп и комитета за политически действия в подкрепа на Тръмп, Make America Great Again, Inc., не са коментирали публично по въпроса на Елис. Тръмп призова дарители и поддръжници да му помогнат с правните му такси.

Елис е един от 18-те помощници и съюзници, обвинени заедно с Тръмп в Атланта. Голямо жури ги обвини в организиране на заговор за кражба на изборите в Джорджия и други щати от президента Джо Байдън.

Елис работи с кампанията на Тръмп за 2020 г. по усилията й след президентските избори през 2020 г. Елис протестира срещу тормоза от съюзници на Тръмп, които я нападнаха, че не подкрепя кандидатурата му за президент през 2024 г.

Съобщава се, че окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис се опитва да накара други обвиняеми да свидетелстват срещу Тръмп. Но няма признаци, че Елис е готов да се преобърне. Тя критикува обвиненията срещу Тръмп като политически по естество.

Елис на X препрати съюзника на Тръмп Мат Шлап, който предложи други кандидати за президент на Републиканската партия да отпаднат от първичните избори на Републиканската партия, така че членовете на партията да могат да използват дарения за правна защита .

„Колкото по-скоро се обединим зад кандидат, толкова по-скоро можем да използваме ресурси, за да финансираме защитата на всеки, обвинен в това, че е републиканец на Тръмп“, каза Шлап.

В отговора си, Елис каза: „Напълно съм съгласен, че това се превърна в по-голям принцип от само един човек... Така че защо MAGA, Inc. не финансира отбраната на всички?“

Тази статия първоначално се появи в USA TODAY: Donald Съобвиняемият от Тръмп в Джорджия пита защо не плаща съдебни такси

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР