Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, Майкъл Коен,

...
Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, Майкъл Коен,
Коментари Харесай

Три години затвор за бившия адвокат на Тръмп

Бившият юрист на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Майкъл Коен, поде яростна офанзива против някогашния си началник, защото бе наказан на три години затвор поради голям брой закононарушения.
" Бях длъжен да затулям мръсните му каузи ", разяснява Коен, като прикани за благосклонност окръжния арбитър Уилям Х. Паули III.
Коен, на 52 година, съобщи, че поема отговорност за закононарушенията си " в това число и за тези, които са свързани с президента на Съединените американски щати ".
Адвокатите на Коен пледираха отвод от затвор, откакто той се призна за отговорен за укриване на налози, подаване на подправени данни до финансова институция, противозаконни средства в предизборната акция и подаване на погрешни данни до Конгреса, съобщи БГНЕС.
Но арбитър Паули осъди Коен на затвор до три години.
Сред обвиняванията против Коен са заплащания на две дами, заплашвали да уведомят обществеността по време на акцията за президентските избори през 2016 година, че са имали близки връзки с Тръмп.
Тази седмица американският президент се опита да омаловажи до най-малко значимостта на заплащанията, заявявайки, че те са " елементарен частен трансфер " и че " неправилно " се свързват с акцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР