Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, Майкъл Коен

...
Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, Майкъл Коен
Коментари Харесай

Бившият адвокат на Тръмп смени партията

Бившият юрист на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Майкъл Коен за повторно стана член на Демократическата партия, оповестиха Асошиейтед прес и ДПА, представени от Българска телеграфна агенция.

Адвокатът на Коен Лени Дейвис написа в Туитър, че клиентът му от републиканец е станал още веднъж демократ. Според Дейвис с дейностите си Коен цели да се дистанцира от " полезностите на настоящето републиканско държавно управление ".

" Днес Майкъл Коен се завръща в Демократическата партия. Още една стъпка от пътуването му, което стартира, откакто той сложи фамилията си и страната си преди всичко ", означи Дейвис в обявата си в Туитър.

Коен в продължение на години беше член на Демократическата партия, до момента в който не стана републиканец през март предходната година, напомня Асошиейтед прес.

Той бе и заместник-председател на Републиканската партия по финансите, само че се отдръпна от поста тази година след почналото против него следствие за укриване на налози, нарушение на разпоредбите на финансиране на предизборна акция, измами в банковата сфера и даване на погрешни данни на финансовите управляващи на Съединени американски щати.

През август Коен се призна за отговорен по осем обвинявания. Освен това той съобщи, че Доналд Тръмп му е наредил да заплати преди изборите през 2016 година на порноактрисата Сторми Даниълс и на някогашната моделка на " Плейбой " Карън Макдугъл за да купи мълчанието им за хипотетичните им афери с Тръмп. Присъдата на Коен ще бъде оповестена през декември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР