Бившият адвокат на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Ексадвокат на Тръмп разкри мръсни тайни

Бившият юрист на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския Майкъл Коен е разкрил мръсните секрети на политика, заяви английският в. Дейли мейл.

Юристът е написал книгата "Истината за същинския Доналд Тръмп ". В нея създателят е декларирал, че е бил очевидец на оргия, при която половите сътрудници са уринирани един върху различен. Коен не е показал по кое време тъкмо е станал свидетел на перверзните подиуми с присъединяване на настоящия собственик на Белия дом, само че е декларирал, че това е станало в нощен клуб в столицата на хазарта Лас Вегас.

Коен също е декларирал, че е избавил Тръмп от бракоразвод. "Той на няколко пъти кръшна на Мелания Тръмп, само че аз прикрих изневерите му ", е написал още създателят на записките.

Ексадвокатът е показал още, че той персонално е взел участие в основаването на засекретен канал за връзка сред Тръмп и съветския държавен глава Владимир Путин.

На този стадий от нито първото семейство на Съединени американски щати, нито от администрацията на президента не са коментирали книгата на юриста.



Да напомним, Коен е работил с Тръмп от 2017 до 2018 година През 2018 година Коен е бил наказан на три години затвор и лишен от правото да упражнява адвокатската специалност. Той е бил приет за отговорен във финансови измами и лъжесвидетелстване.

През май 2020 година някогашният юрист е почнал да излежава присъдата си в домашни условия. Затворът, където той е изтърпявал наказването си, е имало доста случаи на коронавирусната зараза.

Майкъл Коен: Тръмп е расист и мошеник

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР