Бившият адвокат на американския президент Доналд Тръмп - Майкъл Коен,

...
Бившият адвокат на американския президент Доналд Тръмп - Майкъл Коен,
Коментари Харесай

Бившият адвокат на Тръмп влезе в затвора

Бившият юрист на американския президент Доналд Тръмп - Майкъл Коен, влезе в пандиза, с цел да излежи присъдата си от три години, предадоха международните организации.

Коен счита наказването за незаслужено. Той беше наказан предишния декември, откакто призна, че е купил мълчанието на две хипотетични някогашни метреси на Тръмп по време на кандидат-президентската акция през 2016 година, като това е станало в нарушаване на изборните закони. Коен призна и че направил данъчни измами и че е излъгал Конгреса. Той се надяваше на редуциране на присъдата, тъй като заяви на проверяващите евентуално компрометиращи информации за Тръмп и неговите доближени, по-специално в границите на следствието за съветска интервенция във вота. Прокурорите по делото обаче взеха решение да не трансформират присъдата.

"Има още доста неща за казване и бързам да настъпи денят, в който ще мога да споделя истината ", съобщи през днешния ден Коен пред публицисти, очакващи го да излезе от вкъщи му на Парк Авеню в Манхатън и да се насочи към пандиза Отисвил на към 100 километра северозападно от Ню Йорк. Там той влезе малко преди 16 ч. по Гринуич.

Коен е татко на две деца на към 20 години, наследник на оживял от Холокоста и на здравна сестра. Той е един от двамата доближени на Тръмп, които са в този момент в пандиза. Другият е Пол Манафорт, някогашен началник на предизборната акция на Тръмп, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР