Бившият административен директор на ЦСКА-София Милко Георгиев направи любопитен коментар

...
Бившият административен директор на ЦСКА-София Милко Георгиев направи любопитен коментар
Коментари Харесай

Бивш шеф на Армията се подигра с ЦСКА 1948 и стовари критика по ЦСКА-София

Бившият административен шеф на ЦСКА-София Милко Георгиев направи любопитен коментар след снощния мач сред " алените " и ЦСКА 1948, приключил 2:2 на Националния стадион " Васил Левски ". Ето какво написа Георгиев във " Facebook ":

" Е, и това мина...

Вчера играха два тима!!!

ЦСКА и сдружението...

Още преди 4 г, когато настана време разделно мъжете трябваше да се разделят като мъже! Едните поеха по пътя си и изтърпяха всички негативи по собствен адрес - от свои и непознати! Другите станаха членове (ударението не е в края!) на съдружие! Когато мъжете се разделят би трябвало да го вършат по мъжки, нали! Е, очевидно едните останаха мъже, а другите просто ЧЛЕНОВЕ! Същите ЧЛЕНОВЕ взеха решение че ще стават ЦСКА. Ок! Честно казано мислех че ще се извърнат към общността и ще се опитат да приобщят алената маса от почитатели с обич и доброжелателност, а в действителност някой талантлив ЧЛЕН реши да тръгнат по пътя на омразата! Съчиниха си слоган за чест и морал. О, Боже...

Какъв морал и каква чест, когато един ЧЛЕН пристигна на стадиона с горилите, компаниите и парите на Делиормана? Каква чест когато обрахте цялата шлака на " Подуяне " и се опитахте да ги визиите за " армейци "? Каква чест, когато генерала ви разкри за нула време и мантрата за армейското рухна? Каква чест когато различен ЧЛЕН си прибра оборудването когато го изгонихте? Нима другия навирен ЧЛЕН, който е доста сладкодумен пред медиите, а другояче бяга като кенгуру по улиците на София? Каква чест, когато всичките ЧЛЕНОВЕ си ви е поставил един по-главен ЧЛЕН на същото си? Каква чест когато ваш ЧЛЕН заплаща заплатите в " Подуяне "?

Ако бяхте " армейци " щяхте да знаете че величието на ЦСКА постоянно е било неразривно обвързвано с Великата армейска аудитория!!! Имате искания да сте ЦСКА, а сте в действителност 32 ЧЛЕНА...

Не инцидентно през вчерашния ден влязох в бранш А, да ви видя що за ЧЛЕНОВЕ сте - е видЕх ви... Дойдохте проведени като агитката на Славия - 15 минути преди началото на мача... Дори емблематични фигури на Сектор Г успяхте да изгоните, но карай - нали сте ЧЛЕНОВЕ! Ама видите ли - те били станали ЧЛЕНОВЕ в центъра на София?!?!? Не бе, вие и преди този момент си бяхте, и в този момент сте си същите ЧЛЕНОВЕ - почитатели на ЕИК-та и адреси!

Ще кажа и единствено две думи за ЦСКА! Абе, толкоз ли няма някой от 2475932 шефове в този тим, да изясни на тези момчета къде са пристигнали?
Благодаря за вниманието! ".
efbet Лига 1 кръг, петък 7 август  ЦСКА 1948 2:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР