Бившият административен директор на Манчестър Юнайтед и Лос Анджелис Рамс

...
Бившият административен директор на Манчестър Юнайтед и Лос Анджелис Рамс
Коментари Харесай

Бивш директор на Ман Юнайтед става шеф на Формула Е

Бившият административен шеф на Манчестър Юнайтед и Лос Анджелис Рамс Джейми Рийгъл бе назначен за изпълнителен шеф на един от автомобилните шампионати на бъдещето – Формула Е. Заемащият тази служба от старта на сериите до момента Алехандро Агаг се трансформира в президент на Формула Е.

Рийгъл бе част от екипа на " алените дяволи " в продължение на десетилетие. Функциите на канадеца в Манчестър Юнайтед включваха присъединяване му в борда на шефовете на тимовете от Висшата лига, следенето на рекламната интензивност на клуба по целия свят, както и организирането на обществено предложение на акциите на клуба на нюйоркската фондова борса. Именно Рийгъл е в основата на покупко-продажбите на тима с двама огромни спонсора – Adidas и Chevrolet.
Jamie Reigle to lead the charge as new Chief Executive Officer of Formula E >> https://t.co/GdnGMbQ26B #ABBFormulaE pic.twitter.com/AaMoPNoj0I
— ABB Formula E (@FIAFormulaE) September 16, 2019
През 2017-а той реалокира активността си оттатък Океана и се причисли към тима от националната футболна лига на Съединени американски щати Лос Анджелис Рамс, който тази година стигна до Супербоул. Там Рийгъл заемаше ролята на вицепрезидент по бизнес интервенции.

На новата си позиция Рийгъл ще надзирава цялостното ръководство на компанията, ще следи всекидневните интервенции и ще дава регулярно проекти за напредък на шампионата в световен проект.

Миналата седмица стана ясно, че пет години след основаването на шампионата Формула Е за първи път той излиза на облага. Предстоящият шести сезон бележи и присъединението на Порше и Мерцедес два нови тима в сериите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР