Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория Майк Тайсън е

...
Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория Майк Тайсън е
Коментари Харесай

Тайсън: Бих искал да се бия демонстративно с Фюри, Джошуа и Уайлдър

Бившият безспорен международен първенец в тежка категория Майк Тайсън е “много отворен” за опцията да взе участие в демонстративни борби с някои от най-хубавите модерни боксьори в кралската дивизия, като Тайсън Фюри, Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Железния има вяра, че сходни мачове биха могли да съберат големи суми за щедрост.

54-годишният боксьор ще се завърне на кръга на 28 ноември, когато ще се изправи против 51-годишния някогашен първенец в четири категории Рой Джоунс в 8-рундов показателен мач в “Стейпълс Сентър” в Лос Анджелис, Калифорния.

Тайсън се отдръпна от спорта през 2005 година, когато беше нокаутиран от Кевин Макбрай. Той обаче реши да се върне на кръга с концепцията да събере милиони за благотворителни организации. На неговия пердах с Рой Джонсън няма да има аудитория поради ковид, като всички приходи ще бъдат само от платени гледания (Pay-per-view)

“Мисля, че Фюри, Джошуа и Уайлдър са брилянтни бойци. Те биха могли да създадат толкоз доста за обществото. Публиката ги обича и мачове с мен биха събрали големи суми за благотворителност”, съобщи Майк Тайсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР