Бившият абсолютен световен шампион в полутежка категория Александър Усик, който

...
Бившият абсолютен световен шампион в полутежка категория Александър Усик, който
Коментари Харесай

Усик: Когато почувствам, че не ми се тренира повече, ще помисля за кариера в…

Бившият безспорен международен първенец в полутежка категория Александър Усик, който за 23 май има плануван мач с Дерек Чисора в тежка категория, съобщи, че към момента не мисли за завършек на спортната си кариера. По думите на украинеца, след по-долната категория той има намерение да стане безспорен международен първенец и в тежка категория.

“Обичам бокса и нямам потребност от доста отмора. Имам жена и три деца. В живота ми има доста неща, които ме държат деен и ми оказват помощ да разпущам. Обичам да извозвам време със фамилията си, само че може би по време на подготвителен лагер се усещам по-спокоем. Обичам Лондон и Англия. Най-много обичам родината си, а Англия е на второ място”, съобщи Усик.

“Ще се боксирам, до момента в който имам мотивация да се събуждам в 5 сутринта, с цел да упражнявам и работя старателно. Ако усещам, че не желая да ставам от леглото, ще стартира да мисля за овакантяване на бокса и кариера в Холивуд. Ще стана безспорен международен първенец в две теглови категории. Имам мечта”, добави украинският боксьор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР