Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория Майк

...
Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория Майк
Коментари Харесай

Майк Тайсън бил напушен при завръщането си на ринга

Бившият безспорен международен първенец по бокс в тежка категория Майк Тайсън призна, че е бил напушен по време на дълго чаканото си завръщане на кръга след 15-годишна пауза.

На 28 ноември Железния се боксира против Рой Джоунс-джуниър в благотворителен мач в Калфорния, който не излъчи победител.

Снимка: Reuters

Статистически, Тайсън нанесе съвсем двойно повече удари, като сподели, че макар 54-те си години е в много добра форма.

Мачът бе в осем рунда, от които бяха събрани 10 милиона $. Тайсън счита да подари парите за щедрост.

Отзвукът от дуела продължава, а новината през днешния ден е, че в действителност Железния се боксирал против Джоунс под въздействието на марихуана.

Снимка: Reuters

" Аз бях напушен, няма за какво да укривам. Вижте, аз не мога да спра да пуша. Това съм аз, не за първи път пуша преди и след мачове, просто нуждая се от това нещо. Съжалявам, привързан съм, пуша марихуана всеки ден, в никакъв случай не съм спирал и не виждам никаква причина да спирам. ", съобщи Тайсън.

" Пушенето преди мач няма отрицателен резултат върху мен, а успокоява нервите ми. Това е Майк Тайсън, подобен ще си остана, подобен и ще умра. Няма пояснение, не мисля, че би трябвало и да има. Няма начало, няма и край ", съобщи още той.

След мача двамата боксьори бяха на наложителен допинг тест, само че в Калифорния марихуаната не е измежду неразрешените вещества за спортисти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР