Бившия съпруг на Джулиана Гани й отмъкна колата. Миската сама

...
Бившия съпруг на Джулиана Гани й отмъкна колата. Миската сама
Коментари Харесай

Мъжът на Джулиана Гани й отмъкна колата

Бившия брачен партньор на Джулиана Гани й отмъкна колата. Миската сама се ожали за дейностите на експоловинката си, откакто се разделиха.

Джулиана подарила на Станимир колата малко след сватбата, като возилото се водело на негово име. И макар че моделката сама плащала всички лизингови вноски, на него не му мигнало окото да я вземе след раздялата.

Както е известно, русото прелъщение постави завършек на брака си, откакто стана ясно, че брачният партньор й се възползва от нея и единствено тя устоя фамилията им. В един миг й писнало и тя потърсила разтуха и обич другаде.

След като Джулиана разгласи, че се развежда, Ташев изчезна от светските празненства, обществените мрежи и даже затри профила си във Facebook. Остана му само профилът в Инстаграм, само че и на него е сменил името си и е оставил единствено две фотоси с някогашната си брачна половинка.

Според последните вести Станимир се е преместил в Лондон, с цел да избяга от свадите и слуховете към раздялата му с Гани. Също по този начин правел всичко, с цел да забави развода, макар че моделката заплаща всички разноски по анулиране на брака им, написа „ Телеграф”.

Самата Джулиана обаче споделя, че е щастлива, на инат на дейностите на мъжа си. Моделката се радва на новата си обич с инструктора по фитнес Илиян Найденов и не крие, че е доста, доста, доста щастлива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР