Бившитят американски пилот, който твърди, че се е срещал с

...
Бившитят американски пилот, който твърди, че се е срещал с
Коментари Харесай

US пилот: Преследвах НЛО, не съм луд или пиян - беше извънземно ВИДЕО

Бившитят американски водач, който твърди, че се е срещал с НЛО, Дейвид Фрейвър, споделя, че този тайнствен обект през 2004 година е направил "военен акт ".

Пенсионираният пълководец на ескадрила от години твърди, че на 21 ноември 2004 година е забелязал чудноват обект „ тик-так “, изпълняващ маневри, каквито в никакъв случай до момента не бил виждал.

Въпреки че е бил част от американския флот в продължение на 18 години, Фрейвор споделя, че не е могъл да си показа какво ще види по време на рутинна подготвителна задача край крайбрежията на Калифорния.

„ Не съм вманиачен, не съм бил пийнал. Не беше от този свят. За 18 години видях съвсем всичко, само че това не приличаше на нищо, което в миналото съм виждал до момента, " споделя Фрейвър.

Видеото от тази „ среща “ е оповестено през 2017 година, а по-рано тази година Пентагонът отстрани от него знака за дискретност. В диалог с учения Лекс Фридман водачът напомни събитието.

„ Това не беше едно от тези неща -„ видяхме го и то изчезна “или„ видях светлина, която по-късно изчезна “. “ Ясно видяхме това нещо измежду бял ден с 4 подготвени наблюдаващи. „ Всеки път, когато се пробвах да се доближа до галактическия транспортен съд, той ускоряваше “, споделя Дейвид.

След кацането той загатнал случилото се на своя сътрудник Чад Ъндърууд, който се опитал да наблюдава придвижването на галактическия транспортен съд на радара си, само че всичко свършило.

Бившият водач е уверен, че мистериозният аероплан е правил маневри, които не са известни на познатата ни технология.

„ Не желая да приказвам за дребни зелени същества, само че не мисля, че сме основали това. Мисля, че можеш да скриеш някои неща, само че единствено за известно време. Това е голям скок в технологиите. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР