Бившите управляващи от ГЕРБ се притесняват от разследванията за корупция,

...
Бившите управляващи от ГЕРБ се притесняват от разследванията за корупция,
Коментари Харесай

Петков уверен, че ГЕРБ искат оставката им, защото ги е страх от разследванията

Бившите ръководещи от ГЕРБ се тормозят от следствията за корупция, които прави новата власт, и по тази причина желаят оставката на държавното управление.

Такива претекстове съзря министър-председателят Кирил Петков в декларацията на ГЕРБ от неделя, в която публично бе разгласен курс към предварителни избори и бе поискана оставката на кабинета. Във вторник той взе присъединяване на ежегодишната среща сред страна и бизнес, тази година провела се в София Тех Парк.

" Много се надяват. Аз в случай че съм на тях, също ще се надявам, тъй като следствията за корупция, които вършим, и с госпожа Кьовеши в този момент, ще бъдат ориентирани към всички корумпирани, аз съм сигурен, че и включително огромна част от техните членове ", сподели премиера.

Корупцията е била измежду главните тематики и на диалога сред Петков и американския вицепрезидент Камала Харис, провел се в понеделник. " Говорихме си, че корупцията има две измерения. Едното е, че едни и същи хора въздействат на България и прокарват ползите на Путин, а същите тези хора, когато създадат това, се занимават с местна корупция. Борбата с корупцията е повече от единствено национална ", добави той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР