Бившите стопани на къмпинг Каваци – семейство Баневи, се опитаха

...
Бившите стопани на къмпинг Каваци – семейство Баневи, се опитаха
Коментари Харесай

Баневи пак опитаха да си вземат Каваци , но...

Бившите стопани на къмпинг " Каваци " – семейство Баневи, се пробваха да влязат още веднъж във притежание след извоювано правосъдно дело. Това стана посредством юриста им Мирослав Стойков, който дойде на място с полицейски патрул. Той обаче не беше позволен от компанията, която сега стопанисва къмпинга и се стигна до напрежение.

Фирмата, която сега стопанисва къмпинг " Каваци ", има подписан контракт за наем с компанията, с която се съди семейство Баневи. Нашите права произтичат преди завеждане на делото, тъй че ние сме си в законовото право, твърди представителят Мария Николова.

" Баневи може да желаят да влязат във притежание, единствено че те са въведени във връзка с други две сдружения " Джи Ен Джи 90 ООД " и " Делта Гард ".

Идваме, с цел да влезем в къмпинга и да реализираме правата си на наематели и притежатели, като това е подплатено със извоювани каузи, сподели юристът на семейство Баневи Мирослав Стойков.

" На всички инстанции, с изпълнителни листи и с едно предписание на частния правосъден реализатор Илко Бакалов, от което се вижда, че изпълнителното дело е завършило във връзка с всички лица ".

Но напрежение се сътвори, защото съгласно актуалните стопани извоюваните каузи са единствено против техния хазяин, а не против тях. Да поддържат семейство Баневи пред къмпинг " Каваци " бяха пристигнали и десетина души, които претендират, че са притежатели на земи в курортното населено място. Те имали обещанието, че влязат ли във притежание Баневи, ще им върнат земите.

Междувременно на къмпинг " Каваци " поради напрежението два полицейски екипа снемаха самоличността на присъстващите и подготвяха предупредителни протоколи, с цел да не се стигне до разпра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР