Бившите съперници на Кубрат Пулев на ринга продължават да търсят

...
Бившите съперници на Кубрат Пулев на ринга продължават да търсят
Коментари Харесай

Омаловажиха още една от победите на Кобрата

Бившите противници на Кубрат Пулев на кръга не престават да търсят аргументи да омаловажат триумфа на българина над тях. След като румънецът Богдан Дину отдаде провалянето си с нокаут на забранен удар зад главата му, в този момент и съперникът на Кобрата преди него - Хюи Фюри, има пояснение за какво се е стигнало до провалянето му.

От щаба на британеца оповестиха, че единствената причина той да падне в зала "Арена Армеец " е, че е бил контузен в навечерието на борбата и това е довело до отварянето на аркадата, поради която кървеше през целия мач и която се оказа значима за крайния резултат.

"Хюи отиде за този мач с Пулев контузен. Лекарите ни погледнаха аркадата му и бяха безапелационни, че тя ще се отвори по време на мача. Но ние бяхме приели изискванията за мача и не се оплаквахме. Отидохме и той се би. Направи оптималното, на което е кадърен в тази обстановка и в случай че не беше контузен, щеше да победи. "

"Та той нямаше видимост с едното око и въпреки всичко изкара цялостния брой рундове. Сега към този момент тази аркада не го безпокои, тъй като мина курс на лазерно лекуване и премахване на казуса. Вече може да разкрие цялостния си капацитет ", показа Питър Фюри, татко и треньор на Хюи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР