Бившите съотборници в Бостън Селтикс и настоящи анализатори Кендрик Пъркинс

...
Бившите съотборници в Бостън Селтикс и настоящи анализатори Кендрик Пъркинс
Коментари Харесай

Пъркинс: Беше много по-лесно да спечелиш срещу Коби, отколкото срещу ЛеБрон

Бившите съотборници в Бостън Селтикс и сегашни анализатори Кендрик Пъркинс и Пол Пиърс спориха за това кой е по-велик - ЛеБрон Джеймс или Коби Брайънт. След като Пиърс не назова Джеймс в своя топ 5 на най-велики играчи и добави, че Коби е доста по-влиятелен от двамата, Пъркинс го отвърна със събитията от шампионската купа на " келтите " през 2008-а.  Пол Пиърс изясни за какво ЛеБрон не би трябвало да е измежду най-великите

" Беше доста по-лесно да спечелиш против Коби Брайънт, в сравнение с против ЛеБрон Джеймс. Можете да говорите колкото желаете, само че аз бях там. Знам, че Пол Пиърс в действителност трябваше да се приготви съществено за ЛеБрон Джеймс и когато стигнахме до Лейкърс, ги разбихме в шест мача ", показа някогашният център.

Във въпросните плейофи Бостън, отпред с Пиърс, Гарнет и Рондо, оцелява в тежък конфликт против водения от ЛеБрон Джеймс Кливланд Кавалиърс. 41 точки на Пиърс в мач №7 носят успеха на " келтите ", а във финалната серия надиграват Коби и Лейкърс с 4-2 победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР