Бившите президенти на САЩ Барак Обама и Бил Клинтън се

...
Бившите президенти на САЩ Барак Обама и Бил Клинтън се
Коментари Харесай

Обама, Клинтън за това защо американците не обичат икономиката на Байдън

Бившите президенти на Съединени американски щати Барак Обама и Бил Клинтън се заровиха по въпрос, който разтревожи икономисти, политически стратези и Белия дом в четвъртък - в случай че фискалните данни на Съединени американски щати са толкоз положителни, за какво американците са толкоз недоволни от стопанската система?

Говорейки на благотворителна акция за набиране на средства за президента на Съединени американски щати Джо Байдън в музикалната зала на Радио Сити в Ню Йорк, господин Обама и господин Клинтън приканиха хилядите там да останат с президента демократ за втори мандат, до момента в който се пробва да дефинира аргументите икономическите опасения да са огромни макар повишаването на работните места, постоянните разноски и по-добрите от предстоящото нараствания на Брутният вътрешен продукт.

Има " структурни проблеми ", които разочароват хора, сподели Обама, в това число потискането на синдикатите. Това е нещо, против което господин Байдън съответно се бори, сподели той.

„ Ако работите настойчиво и заплатата ви се разтяга, надхвърляйки границата на спиране, и се притеснявате за наема, и вие Ако сте загрижени за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР