Бившите германски национали и настоящи телевизионни анализатори Дитмар Хаман и

...
Бившите германски национали и настоящи телевизионни анализатори Дитмар Хаман и
Коментари Харесай

В Германия: Борусия Дортмунд най-после може да прекъсне доминацията на Байерн

Бившите немски национали и сегашни телевизионни анализатори Дитмар Хаман и Сандро Вагнер са на мнение, че Борусия Дортмунд най-сетне може да прекъсне серията на Байерн Мюнхен от 10 следващи трофеи в Бундеслигата.

И двата тима изгубиха огромните си звезди - Ерлинг Халанд напусна Борусия, с цел да премине в Манчестър Сити, до момента в който Роберт Левандовски си потегли от Мюнхен, с цел да отиде в Барселона. Проблем за отбора от Дортмунд обаче може да се окаже предстоящото дълго неявяване на заместника на Халанд - Себастиен Але, който бе диагностициран с израстък на тестисите и претърпя незабавна интервенция. Въпреки това Хаман и Вагнер са на мнение, че Борусия може да изненада Байерн.

„ С най-хубавия си състав Дортмунд има равни шансове с тези на Байерн. Ако с Але всичко се развие наред, те ще влязат в борба един до друг с Байерн “, съобщи някогашният нападател на „ баварците “ Вагнер.

„ През последните две години залагах, че купата ще отиде в Дортмунд и считам и в този момент да опитвам този вид “, добави Хаман, който също е някогашен състезател на Байерн.

Новият сезон в Бундеслигата стартира на 5 август, а този уикенд предстоят мачове от първия кръг за Купата на Германия, по този начин и срещата за Суперкупата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР