Бившите френски футболисти и съотборници Ерик Кантона и Дидие Дешам

...
Бившите френски футболисти и съотборници Ерик Кантона и Дидие Дешам
Коментари Харесай

Дешам и Кантона влизат в съдебната зала

Бившите френски футболисти и съотборници Ерик Кантона и Дидие Дешам стигнаха до съд. Селекционерът на „ петлите “ е предявил правосъден иск за клюка против екснападателя на Манчестър Юнайтед.

Известно е на всички, че двамата в никакъв случай не са таили положителни усеща един към различен. Причината за правосъдното дело е изявление на Кантона преди Европейското състезание, на което хазаин бе Франция и „ петлите “ изгубиха финала с 0:1 от Португалия.

Тогава Крал Ерик разяснява:

„ Дешам има доста френско име. Всъщност може би е единственият в националния тим, който има достоверно име. Никой от фамилията му не се смесва с други. Малк като мормоните в Америка “, стартира някогашният нападател.

„ Това, което е явно е, че Бензема и Бен Арфа са двамата най-хубави френски футболисти сега, само че те няма да играят на европейското състезание. И също толкоз ясно е, че двамата са с генезис от Северна Африка “, добавя още той.

По същото време беше избухнал половия скандал с Матьо Валбуена, в центъра, на който се озова и Карим Бензема. Именно това бе повода и нападателят на Реал Мадрид да не бъде викнат за Европейското състезание.

„ Не се удивлявам, че Дешам употребява аферата, която засегна Бензема, с цел да не го повика. Сигурен съм в подозренията си за повода “, сподели тогава Кантона.

Сега Кантона и Дешам ще се изправят един против различен в съда. Делото е планувано за 28 февруари в Париж и ще забележим дали двамата ще участват в правосъдната зала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР