БИВШИ ВОЛЕЙБОЛНИ ВЕЛИЧИЯ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ НА МЕРОПРИЯТИЕТОБългарската федерация по волейбол

...
БИВШИ ВОЛЕЙБОЛНИ ВЕЛИЧИЯ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ НА МЕРОПРИЯТИЕТОБългарската федерация по волейбол
Коментари Харесай

С волейбол на училище и в „Христо Ясенов“ – Етрополе

БИВШИ ВОЛЕЙБОЛНИ ВЕЛИЧИЯ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ НА МЕРОПРИЯТИЕТО

Българската федерация по волейбол започва огромна самодейност „ С волейбол на учебно заведение “. Представянето на   проекта ще се организира на 04.10.2022г. в СУ “Христо Ясенов “ в град Етрополе.

Бившите волейболни величия Любомир Ганев/участник на две олимпиади с националния тим, трети на международното състезание през 1986 година,сега президент на БФВ/, Евгени Иванов  /световен първенец за младежи през 1991 година,трети на международното за мъже 2006 година,пети на олимпиадата в Пекин 2008 година в този момент председател  на КДЮВ/ и Николай Иванов/капитан на националният тим,участник на три международни първенства/ ще бъдат част от мероприятието.

Проектът търси благоприятни условия за запалване на интереса на българските деца към обичаната игра и най-успешния екипен спорт у нас. За волейболните клубове пък това ще бъде пътека за селекция и привличане на гении с готовност и подобаващи физически данни.

Програмата цели да покаже, че волейболът и образованието могат да вървят ръка за ръка, като построяват дружно личността на българските деца, трансформирайки ги в горделивост за родители, семейство и цялата нация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР