Бивши служители на Централното разузнавателно управление на САЩ са работи

...
Бивши служители на Централното разузнавателно управление на САЩ са работи
Коментари Харесай

Катар е използвал бивши служители на ЦРУ, за да шпионират ФИФА

Бивши чиновници на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати са работи в интерес на катарското държавно управление, с цел да подслушват ФИФА, оповестява Associated Press.

Страната е направила всичко по силите си, с цел да подсигурява семейството на Световното състезание по футбол през 2022 година

Изданието твърди, че тази процедура е постоянно срещана от управляващите в Катар, като напомни, че настоящи чиновници на тайните служби в Щатите от дълго време се пробват да пресечен порочната процедура, като молят за поддръжка от Конгреса.

Въпросният началник на шпионския отдел в арабската страна се споделя Кевин Чалкър. Неговата задача е била да ревизира всяка постъпила информация във ФИФА от страна на съперниците за Мондиала преди избора през 2010 година В следствие той остава отпред на неофициалния департамент, с цел да заглуши критиците, които в продължение на години опитваха да оспорят легитимността на избора. Дори някогашният президент на ФИФА Сеп Блатер бе упрекнат в корупционни покупко-продажби точно към кандидатурата на Катар.

Чалкър е употребявал мнима журналистка с атрактивна осанка, с цел да извлече допустимо най-ценната информация в оня интервал. Той също по този начин е подсигурил и телефонно подслушване на почитан началник в Световната футболна федерация.

Катар в последна сметка опази правото си да семейства на Мондиала идната зима, макар множеството репортажи за нарушение на човешките права при строителството на стадионите, хотелите и цялата инфраструктура, която би трябвало да се погрижи за посрещането на стотици и даже милиони гости, които ще дойдат, с цел да изгледат най-големия футболен шампионат онлайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР