Бивши съученици от Великобритания се намериха и влюбиха един в

...
Бивши съученици от Великобритания се намериха и влюбиха един в
Коментари Харесай

Бивши съученици се срещнаха след 70 години и се влюбиха

Бивши съученици от Англия се откриха и влюбиха един в различен след 70-годишна разлъка. Те споделиха историята си в The Sun.
81-годишният Тони Джаксън и 80-годишната Глория Лукс се познават от детството си. Учили са дружно в началното учебно заведение, били са другари и са играли в театрални представления. Но след довеждане докрай на гимназията при започване на 50-те години пътищата се разделили. Оттогава те не са се виждали.
Единственият път, когато те се свързаха, е бил през 2003 година, когато Джаксън се обади на Лукс, с цел да се извини, че няма да отиде на събиране със съученици. През 2020 година той разкрил телефонния й номер, до момента в който преглеждал остарели документи и решил да разбере дали тя към момента е жива.
Оттогава двамата още веднъж почнали да поддържат връзка, а ковид-пандемията ги сближила. Те се срещали няколко пъти, почнали да се чуват по 5-6 пъти дневно и скоро се обяснили в обич.
Лукс споделя, че след гибелта на брачна половинка си даже не е мислила да стартира нова връзка, само че външният тип на нейния учебен другар трансформирал всичко.
Джаксън също е вдовица, има деца и 16 внуци.
Сега пенсионерите възнамеряват пътешестване из Англия. „ Загубихме прекалено много време и би трябвало да го компенсираме “, сподели мъжът в изявлението.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР